Premium Start- en Opfokvoer 5,5kg

Premium Start- en Opfokvoer 6kg

13 455 Ft
Alkategória
2242,5Ft/kg
Rövid leírás (árgéphez)

Belga import, magas állati fehérjetartalmú, önállóan etethető, professzionális táplálék kiegészítő sport- és fajgalambok számára.

Magas állati fehérjetartalmú, önállóan etethető, professzionális táplálék kiegészítő sport- és fajgalambok számára.


Alkalmazása: Magas állati fehérje tartalmának és kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően jelentős segítséget jelent a nevelő galambok tökéletes ellátásában. Önállóan etethető kiegészítőként komplettálni képes a bevitt növényi fehérjék egyoldalú aminosavgarnitúráját. Alkalmazásával egyúttal magasabb biológiai értékkel bíró állati fehérjével csökkenthető a nevelés növényi fehérjeszükséglete. Egyaránt elősegíti a fiatal madarak fejlődését a fészekben és az elválasztást követően. Kiváló fehérje és vitamin összetételének és egyensúlyának köszönhetően jelentős segítséget nyújt a tökéletes fejlettségű, puha tollazatú fiatalok nevelésében úgy, hogy közben az öreg madarak állapotának fenntartásával alapot jelenthet a következő sikeres költési ciklushoz.

Adagolása: A egy héttel a tojásrakást megelőzően kezdje adagolni napi körülbelül öt evőkanál terméket 12 galamb számára! Az elválasztást követően ezt az adagot biztosítsa fiatal galambjai számára is!

Származási hely: EU, Belgium.

Magyarországi forgalmazó: Notaris Kft.