Fizetési feltételek

Megrendelését várhatóan három munkanapon belül szállításra átadjuk.

Csomagszállító partnerünk a Magyar Posta Logisztika futárszolgálat.

Ön négyféle szállítási és kétféle fizetési mód közül választhatja ki a legkedvezőbbet.

Web shopunk utánvételes fizetés mellett lehetőséget biztosít az utánvételi költség mellőzésére. Ez esetben megrendelésének termékértékének és szállítási költségének (utánvételi költség nélkül) összegére vonatkozó díjbekérőt küldünk e-mail címére, majd ennek teljesítését követően, várhatóan 3 munkanapon belül átadjuk csomagját a szállítónak.

A kézbesítés folyamata a választott szállítási mód alapján:

 • Házhoz kézbesítésnél: Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.
 • Kézbesítés PostaPontra: A Postára (Postán maradóként) vagy Partner PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 munkanap lehet. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében lehetséges. Több, mint 180 postánál - külön díj felszámítása nélkül – a hétvégi nyitvatartási rend miatt szombaton is átvehetők a pénteken 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok.
 • Kézbesítés Csomagautomatára: Csomagautomatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára és e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az üzenet kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából.
 • Amennyiben a csomag árufizetés többletszolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt az MPL beszállítja a postára. Ekkor a címzett SMS-ben és e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (általánosan 5 munkanap áll rendelkezésére).
 • Szállítási költségeinkről az alábbi táblázat tájékoztatja
 • MPL szállítási díjak 
  tömegházhozpostán maradópostapontcsomagautomata
  0-10kg1990990990990
  10-20kg2990990990990
  20-40kg5990   
       
       
  MPL utánvételi díjak   
  összeghatárokFt   
  20 000Ft-ig260   
  20 001-50 000Ft300   
  50 001-100 000Ft515   
  100 000Ft felett730   
       
       
  A feltüntetett árak egy csomagra, bruttó értékben, forintban értendőek.
  Áraink 2024. 04. 17-től visszavonásig érvényesek.

 

A termékérték és a postai szállítási költség, valamint – amennyiben fizetési módként az utánvétet választotta - az utánvételi költség átvétel során történő együttes megfizetését megrendelésének véglegesítésével Ön elfogadta.

Köszönjük a megrendelését!


​A szállítás időpontjáról a Vásárlónak lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

 

Kiszállítás túrajárattal

A túrajáratos kiszállítást elsődlegesen érvényes viszonteladói státusszal rendelkező vásárlóinknak kínáljuk. A túrajáratos kiszállítást a Szolgáltató saját szállítóeszközével végzi. A megrendelt termékek átadása jellemzően a Megrendelő telephelyén történik. Esetlegesen lehetőséget biztosítunk más, a túraútvonalba eső helyszín választására is, ennek egyeztetéséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A túrajáratos kiszállítás ingyenes, a megrendelt termék(ek) ellenértéke kifizethető előre utalással, illetve általános esetben átvételkor utánvétellel is. Esetlegesen fennmaradó szabad raksúlykapacitásunk keretein belül természetes személyek szállítási igényeit is szállítási díj átvállalásával teljesítjük. Erre vonatkozó bővebb információt ügyfélszolgálatunk biztosít. 

Nagyobb mennyiségű termék kiszállítására kérje eseti ajánlatunkat!