Fizetési feltételek

A Notaris Állatpatika Webáruházban történő vásárlás esetén utánvétellel fizethet. A teljes vételár szállítási költséggel együtt, a küldemény átvételekor, készpénzben a küldemény kézbesítőjének fizetendő.

Kiszállítás futárszolgálattal

A küldeményeink kézbesítését, szállítását 2020. 06. 15-től a General Logistics Systems végzi. A kézbesítés várható időtartama a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanap. A kézbestés várható idejéről a GLS tájékoztató sms-t küld a megrendelő által megadott telefonszámra.

Kiszállítási díjaink:

 • Szállítass velünk ingyen!
  • Házhoz kézbesítés esetén: 25 000 Ft bruttó megrendelési értéket meghaladó és 2kg teljes (áru+csomagolóanyag) csomagsúlyt meg nem haladó csomag szállítási költségét átvállaljuk.
  • Csomagpontra kézbesítés esetén 25000Ft bruttó megrendelési értéket meghaladó csomagjának szállítási költségét 40 kg teljes csomagsúlyt meg nem haladó csomag esetében átvállaljuk. 
  • Egyes termékeinket, vagy több terméket tartalmazó csomagajánlatunkat időszakos akció keretin belül, általános szállítási ajánlatunktól függetlenül költségátvállalással szállítjuk. Erre vonatkozó ajánlatainkról "Akciók" menüpontunk alatt tájékoztatjuk.

 

 • Szállítási díjaink:

 •  
 • Törékeny (jellemzően üveg) termékek esetében a kiszállítás alapdíján felül 50% felár fizetendő.
 • A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes (főleg az átlagos csomagméretet jóval meghaladó méretű) termékek esetében egyedi kiszállítási díjat állapítson meg, ezt azonban még a rendelés teljesítése előtt egyezteti a Vásárlóval.

​A szállítás időpontjáról a Vásárlónak lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

 

Kiszállítás túrajárattal

A túrajáratos kiszállítást elsődlegesen érvényes viszonteladói státusszal rendelkező vásárlóinknak kínáljuk. A túrajáratos kiszállítást a Szolgáltató saját szállítóeszközével végzi. A megrendelt termékek átadása jellemzően a Megrendelő telephelyén történik. Van lehetőség más, a túraútvonalba eső helyszín választására is, ennek egyeztetéséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A túrajáratos kiszállítás ingyenes, a megrendelt termék(ek) ellenértéke kifizethető előre utalással, illetve az átvételkor is. Esetlegesen fennmaradó szabad raksúlykapacitásunk keretein belül természetes személyek szállítási igényeit is szállítási díj átvállalásával teljesítjük. Erre vonatkozó bővebb információt ügyfélszolgálatunk biztosít. 

Nagyobb mennyiségű termék kiszállítására kérje eseti ajánlatunkat!

 

Személyes átvétel

Amennyiben a Vásárló igényli, lehetősége van a megrendelt termékek személyes átvételére is. Ez a Notaris állatpatikában (Kaposvár, Irányi Dániel utca 9.), nyitvatartási időben történhet meg, miután a Szolgáltató visszajelezte, hogy a megrendelt áru átvehető. A fizetés személyesen, a megrendelt áru átvétele sorántörténik.

Szállítás díjaink