Fizetési feltételek

A Notaris Állatpatika Webáruházban történő vásárlás esetén utánvétellel fizethet. A teljes vételár szállítási költséggel együtt, a küldemény átvételekor, készpénzben a küldemény kézbesítőjének fizetendő.

 

Kiszállítás futárszolgálattal

A küldemények kézbesítését, szállítását a Magyar Posta futárszolgálata (MPL) végzi. A kézbesítés várható időtartama a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanap.

A kiszállítás díja:

  • Kizárólag az MPL szolgáltatás díját hárítjuk a megrendelőre. Csomagolási és egyéb díjat nem számolunk fel. A megrendelő erről a csomag átvételekor, a címirat számlával történő összehasonlítása során meggyőződhet. Általános szállítási díjak 2 napos házhozszállítás esetén (A díjak az Áfá-t nem tartalmazzák):
     
  • Törékeny (jellemzően üveg) termékek esetében a kiszállítás alapdíján felül 50% felár fizetendő.
  • A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes (főleg az átlagos csomagméretet jóval meghaladó méretű) termékek esetében egyedi kiszállítási díjat állapítson meg, ezt azonban még a rendelés teljesítése előtt egyezteti a Vásárlóval.

​A szállítás időpontjáról a Vásárlónak lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

 

Kiszállítás túrajárattal

A túrajáratos kiszállítást csak érvényes viszonteladói státusszal rendelkező vásárlóink vehetik igénybe. A túrajáratos kiszállítást a Szolgáltató saját szállítóeszközével végzi. A megrendelt termékek átadása jellemzően a Megrendelő telephelyén történik. Van lehetőség más, a túraútvonalba eső helyszín választására is, ennek egyeztetéséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A túrajáratos kiszállítás ingyenes, a megrendelt termék(ek) ellenértéke kifizethető előre utalással, illetve az átvételkor is.

 

Személyes átvétel

Amennyiben a Vásárló igényli, lehetősége van a megrendelt termékek személyes átvételére is. Ez a Szolgáltató székhelyén, nyitvatartási időben történhet meg, miután a Szolgáltató visszajelezte, hogy a megrendelt áru átvehető. A fizetés személyesen, a megrendelt áru átvétele sorántörténik.