Fizetési feltételek

A Notaris Állatpatika Webáruházban történő vásárlás esetén utánvétellel fizethet. A teljes vételár szállítási költséggel együtt, a küldemény átvételekor, készpénzben a küldemény kézbesítőjének fizetendő.

Kiszállítás futárszolgálattal

A küldeményeink kézbesítését, szállítását 2020. 06. 15-től a General Logistics Systems végzi. A kézbesítés várható időtartama a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanap. A kézbestés várható idejéről a GLS tájékoztató sms-t küld a megrendelő által megadott telefonszámra.

Kiszállítási díjaink:

 • Szállítass velünk ingyen!
  • Házhoz kézbesítés esetén: 25 000Ft bruttó megrendelési értéket meghaladó és 2kg teljes (áru+csomagolóanyag) csomagsúlyt meg nem haladó csomag szállítási költségét átvállaljuk.
  • Csomagpontra kézbesítés esetén 25000Ft bruttó megrendelési értéket meghaladó csomagját 40kg teljes csomagsúlyt meg nem haladó csomag szállítási költségét átvállaljuk. 
  • Egyes termékeinket, vagy több terméket tartalmazó csomagajánlatunkat időszakos akció keretin belül, általános szállítási ajánlatunktól függetlenül költségátvállalással szállítunk. Erre vonatkozó ajánlatainkról "Akciók" menüpontunk alatt tájékoztatjuk.

 

 • Szállítási díjaink:

 •  
 • Törékeny (jellemzően üveg) termékek esetében a kiszállítás alapdíján felül 50% felár fizetendő.
 • A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes (főleg az átlagos csomagméretet jóval meghaladó méretű) termékek esetében egyedi kiszállítási díjat állapítson meg, ezt azonban még a rendelés teljesítése előtt egyezteti a Vásárlóval.

​A szállítás időpontjáról a Vásárlónak lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

 

Kiszállítás túrajárattal

A túrajáratos kiszállítást elsődlegesen érvényes viszonteladói státusszal rendelkező vásárlóink vehetik igénybe. A túrajáratos kiszállítást a Szolgáltató saját szállítóeszközével végzi. A megrendelt termékek átadása jellemzően a Megrendelő telephelyén történik. Van lehetőség más, a túraútvonalba eső helyszín választására is, ennek egyeztetéséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A túrajáratos kiszállítás ingyenes, a megrendelt termék(ek) ellenértéke kifizethető előre utalással, illetve az átvételkor is.

 

Személyes átvétel

Amennyiben a Vásárló igényli, lehetősége van a megrendelt termékek személyes átvételére is. Ez a Notaris állatpatikában (Kaposvár, Irányi Dániel utca 9.), nyitvatartási időben történhet meg, miután a Szolgáltató visszajelezte, hogy a megrendelt áru átvehető. A fizetés személyesen, a megrendelt áru átvétele sorántörténik.

Szállítás díjaink